sarahvanoutrive_logo_top

Scampi

sarahvanoutrive_scampi
  1. Verhit olijfolie in een pan.
  2. Voeg daarnade gepelde & ontdarmde scampi’s aan toe en kruid af met halve eetlepel cayennepeper, één eetlepel currypoeder en één eetlepel ketchup (blauw etiket Heinz).
  3. Laat even sudderen en voeg hier dan één brikje Alpro Soja light room aan toe en één mager visbouillonblokje.
  4. Laat goed doorkoken en werk af met een handje peterselie.
  5. Dresseer in diepe lepeltjes.

Tip

Je kan dit gerechtje ook als voor- of hoofdgerecht klaarmaken. Voeg in dit gevoel nog gestoomde wortelen én volkoren tagliatelle (biowinkel) toe.

smakelijk!

Ondernemingsnummer  BE 0565.985.201 / RIZIV-nummer: 5-64060-92-601

copyright / 2022 / sarahvanoutrive.be / privacybeleid / teamlid van atelier andré