sarahvanoutrive_logo_top

Herfstkost

sarahvanoutrive_herfstkost

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g kalkoenhaasje, vers
  • 400 g knolselder, diepvries
  • 400 g kerstomaten, gereinigd
  • 800 g courgette, gereinigd & in courgetti gesneden
  • 600 g zoete aardappel, gereinigd & in frietjes gesneden
  • 50 ml olijfolie
  • Snuifje peper, zout, nootmuskaat, peterselie, basilicum & paprikapoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Stoom de knolselder beetgaar, stamp deze fijn tot een puree en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Bak de kalkoenhaasjes gaar in 40 ml olijfolie, kruid af met peper en zout. Laat daarna even rusten in aluminiumfolie.
  4. Doe in een ovenschotel de courgetti en kruid af met peper, zout en peterselie.
  5. Doe in een andere ovenschotel de kerstomaatjes en kruid af met peper, zout en basilicum.
  6. Doe op een bakplaat bakpapier en schik hier de zoete aardappelfrietjes op, besprenkel met 10 ml olijfolie, peper, zout en paprikapoeder.
  7. Zet dit alles gedurende +- 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Dresseer dit alles op een bord.

smakelijk!

Ondernemingsnummer  BE 0565.985.201 / RIZIV-nummer: 5-64060-92-601

copyright / 2022 / sarahvanoutrive.be / privacybeleid / teamlid van atelier andré