Ingrediënten voor 4 personen
- 400 g kalkoenhaasje, vers
- 400 g knolselder, diepvries
- 400 g kerstomaten, gereinigd
- 800 g courgette, gereinigd & in courgetti gesneden
- 600 g zoete aardappel, gereinigd & in frietjes gesneden
- 50 ml olijfolie
- Snuifje peper, zout, nootmuskaat, peterselie, basilicum & paprikapoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Stoom de knolselder beetgaar, stamp deze fijn tot een puree en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
- Bak de kalkoenhaasjes gaar in 40 ml olijfolie, kruid af met peper en zout. Laat daarna even rusten in aluminiumfolie.
- Doe in een ovenschotel de courgetti en kruid af met peper, zout en peterselie.
- Doe in een andere ovenschotel de kerstomaatjes en kruid af met peper, zout en basilicum.
- Doe op een bakplaat bakpapier en schik hier de zoete aardappelfrietjes op, besprenkel met 10 ml olijfolie, peper, zout en paprikapoeder.
- Zet dit alles gedurende +- 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Dresseer dit alles op een bord.