sarahvanoutrive_logo_top

Herfstkost

sarahvanoutrive_herfstkost

INGREDIËNTEN // 4 personen:

• 400 g kalkoenhaasje, vers
• 400 g knolselder, diepvries
• 400 g kerstomaten, gereinigd
• 800 g courgette, gereinigd & in courgetti gesneden
• 600 g zoete aardappel, gereinigd & in frietjes gesneden
• 50 ml olijfolie
• Snuifje peper, zout, nootmuskaat, peterselie, basilicum & paprikapoeder

 

BEREIDINGSWIJZE:

• Verwarm de oven voor op 190 graden.
• Stoom de knolselder beetgaar, stamp deze fijn tot een puree en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
• Bak de kalkoenhaasjes gaar in 40 ml olijfolie, kruid af met peper en zout. Laat daarna even rusten in aluminiumfolie.
• Doe in een ovenschotel de courgetti en kruid af met peper, zout en peterselie.
• Doe in een andere ovenschotel de kerstomaatjes en kruid af met peper, zout en basilicum.
• Doe op een bakplaat bakpapier en schik hier de zoete aardappelfrietjes op, besprenkel met 10 ml olijfolie, peper, zout en paprikapoeder.
• Zet dit alles gedurende +- 20 minuten in de voorverwarmde oven.
• Dresseer dit alles op een bord.

smakelijk!

Ondernemingsnummer  BE 0565.985.201 / RIZIV-nummer: 5-64060-92-601

copyright / 2022 / sarahvanoutrive.be / privacybeleid / teamlid van atelier andré